Formare

Gabriela Zama este psiholog, specializat în psihoterapie, coach și formator autorizat si un adevarat creator de context pentru invatare si evolutie personala.

Gabriela Zama foto

Antreprenor inca din anul 2003, cu experiență în lucrul cu oamenii, manager al firmei de consiliere, consultanţă,  şi management al afacerilor, a acordat o atentie  deosebita si dezvoltarii activitatii in domeniul educatiei nonformale si dezvoltarii personale. Pune un accent deosebit pe descoperirea, dezvoltarea si valorizarea intregului potential pe care  oamenii il au, si ofera un context favorabil dezvoltarii lor cognitive dar si emotionale prin antrenarea abilitatilor, atitudinilor si talentelor intr-o atmosfera placuta, incurajatoare, in siguranta si confort prin terapie, coaching si consiliere.

Întalnirea cu mentorii sai si participarea la programele pentru evolutie personala  încă din anul 2006 au fost decisive asupra parcursului și dedicării pe care a acordat-o programelor de dezvoltare personală pe care le-a creat și derulat ulterior.

Este facilitator al programelor marca Bootcamp University create de Andy Szekely, aducandu-și contribuția de mai bine de 10 ani la dezvoltarea comunității și a proiectelor desfașurate împreună.

Dorința ei, transformată în realitate, este de a oferi, a da mai departe și a contribui la creșterea și evoluția celorlalți, fie ei copii, adolescenți sau adulți.

Are o bogată experiență in zona educatiei, oferind programe și contexte favorabile dezvoltării și învățării pentru copii si adulți. Este un mentor pentru copiii ei și crede în puterea exemplului pozitiv și a resurselor minunate ce pot fi expandate și exploatate pentru a genera o viața trăită cu pasiune, bucurie si sens.