Caligrafia trece starea de bine dinspre tine, către oricine. Transformăm emoțiile, gândurile bune si dăruirea, in povești frumos CALIGRAFIATE, pentru a fi apoi oferite celor dragi. Oferă frumos!

Oferirea unui cadou caligrafiat reflecta preocupare, un simt artistic fin si o cunoastere a valorii artei precum si respect deosebit pentru propria persoana si pentru cel caruia ii este destinat acest dar special.
 
Caligrafia îți permite să creezi opere de artă prin aranjarea unor simboluri pe hârtie într-un mod deosebit cu ajutorul unui instrument de scris, folosind anumite abilități și tehnici, care țin cont de un set de reguli geometrice și de design.
 
De efectul terapeutic al caligrafiei beneficiaza atat caligraful, cel care scrie, cat si privitorul.
 
Puteti deveni beneficiarul unui mesaj special scris intr-un mod atent elaborat si caligrafiat cu ajutorul tocului si cernelurilor speciale, sau…
 
Puteti beneficia de o echilibrare la nivelul intregului corp, punand in armonie mintea si spiritul, respiratia si postura, creativitatea si pasiunea pentru frumos, pace si ordine.
 
Va ajutam sa deprindeti Arta Scrisului Caligrafic, aducand impreuna terapia si caligrafia, intr-un proces special, relaxant si creativ.

Contactati-ne printr-un mesaj!