fbpx
Cover TPF inscrieri 2024

Bine ai venit!

Încă din 2016 Tabara pentru Fete TEENAGER Boot Camp reprezintă un reper al creşterii şi evoluţiei personale dedicat fetelor preadolescente.

Vrei să afli cum se desfășoară, unde, cum şi cu cine?

Pentru a-ţi face o idee cum a fost ediţia din 2023, poţi urmări aici.

În anul 2024 ne propunem ca, pe langă Programul dedicat exclusiv fetelor din clasele V-VIII și Întâlnirea gratuită oferită părinţilor, să reluăm şi Programul Family dedicat întregii familii (fete+părinţi), să oferim adulţilor ocazia de a participa şi la un program nou dedicat părinţilor (singuri sau în cuplu).

De asemenea susţinem creşterea şi evoluţia continuă a fetelor, oferind posibilitatea (liceenelor şi studentelor) de a continua procesul de învăţare şi contribuţie, acum de pe o nouă poziţie, cea de Facilitator Jr.

Persoanelor care doresc să se alăture echipei de traineri le oferim această posibilitate, cu deschiderea şi condiţia de a avea ceva unic şi valoros de oferit, îndeplinind în acelaşi timp condiţiile de vârstă, pregătire, experienţă şi bineînţeles cele etice şi morale.

Vreau să contribui

Tabăra pentru Fete TEENAGER Boot Camp vă așteaptă cu drag în perioada 30 iunie – 5 iulie 2024!

DE CE SĂ PARTICIPI?

Pentru că vei avea parte de:

 • Resursele necesare dezvoltării tale personale într-un mod unic, relaxant și distractiv.
 • Un cadru natural menit să completeze Conectarea și Aventura.
 • Un loc dedicat armonizării între corp-minte-suflet.
 • Instrumente cu ajutorul cărora îți poti dezvolta și folosi atitudinea, creativitatea și talentul.
 • Ocazia de a te asculta cu adevărat descoperindu-ți valorile, pasiunile și lucrând la visele și planurile tale.
 • Bucuria de a descoperi în tine – prin ceilalți – lucruri noi, nebănuite și minunate.
 • Motivația de a ramâne perseverentă și de a-ți atinge obiectivele, identificându-ți adevăratul potențial.
 • Un spațiu în care înveți despre iubire începând chiar cu propria persoană.
 • Informații utile despre cum poți folosi hainele, culorile și look-ul tău pentru a te pune în valoare oriunde și oricând.
 • Cum poți să-ți menții sănătatea, vitalitatea și energia cu ajutorul alimentației, mișcării, relaxării și ordinii.
 • Modele de succes și oameni inspiraționali care te vor susține și antrena spre ceea ce-ți dorești.
 • O gașcă de fete pregătite ca și tine să se cunoască mai bine și să-și crească încrederea în forțele proprii.

DEOARECE SIMȚI CĂ…

 • lași în urmă copilăria și te îndrepți spre adolescență,
 • îți cauți răspunsuri la întrebări încă nepuse în cuvinte,
 • relațiile cu cei din jur și chiar cu tine însăți sunt o provocare,
 • ești în căutarea unui stil propriu, unic și care să te reprezinte,
 • vrei să fii văzută, ascultată și înțeleasă,
 • vrei să-ți controlezi emoțiile, resursele și să deții controlul asupra deciziilor tale,
 • vrei să faci loc în viața ta noilor provocări ale vârstei și să fii în siguranță,
 • să fii fericită, apreciată, iubită și totuși să fii TU.

 

AGENDA TABEREI   (C-URILE ESENTIALE)

ZIUA 1 – INTRODUCERE

Povestea și principiile taberei, prezentarea trainerilor şi a echipei, exerciţii de comunicare și cunoaştere.

ZIUA 2 – CONECTATĂ – Am un loc în lume, aparțin.

Întrebare: Cine sunt eu? Cum pot să descopar cu adevărat ce mă definește în raport cu locurile și oamenii din jurul meu, pentru a-mi crește potențialul, pentru a mă face înteleasă și pentru a mă simți bine cu mine și cu ceilalți?

ZIUA 3 – CAPABILĂ – Pot să fac.

Întrebare: Care sunt abilitățile, preocupările și talentele mele și cum pot să le folosesc cât mai bine pentru a-mi defini propriul stil și a-mi dezvolta personalitatea?

ZIUA 4 – CONTEZ – Pot face diferența.

Întrebare: Cum pot contribui la binele personal și acest lucru cum poate face diferența, aducând beneficii și celorlalți? Cum pot învăța din experiență, alături de întregul grup? Care este rolul și contribuția mea?

 ZIUA 5 – CURAJ – Fac față provocărilor.

Întrebare: Ce constituie pentru mine o provocare? Cum pot transforma un “minus” într-un “plus” astfel încât să cuceresc lumea în STILUL meu?

ZIUA 6 – INTEGRARE – Iau cu mine, aplic, devin.

Ultima zi a taberei este dedicată unui proces de integrare a experiențelor din zilele precedente.

Întrebare: Ce iau cu mine din această experiență și ce devin cu ajutorul ei? Cum aplic cele descoperite, unde, când și cu cine?

La finalul acestei tabere vei fi mult mai aproape de raspunsul la întrebarea pe care merită să ți-o adresezi chiar ție:

CINE SUNT EU?”

 

Puteți urmări cum a fost la edițiile anterioare AICI sau răsfoind albumele noastre cu fotografii din anii precedenti 2023, 2022, 2019, 2017, 2016.

CÂND? Perioada de desfășurare este 30 iunie – 5 iulie 2024, la început de vacanță și imediat după ce emoțiile examenelor au trecut deja pentru viitoarele absolvente ale clasei aVIII-a.

LOCAȚIE

UNDE? ÎN CEL MAI POTRIVIT CADRU NATURAL, LA MUNTE, ÎN APROPIEREA STAȚIUNII LACUL ROȘU.

Aceasta se află în Cheile Bicazului, spectaculoasa și frumoasa trecătoare între Ardeal şi Moldova, unul din cele mai frumoase locuri în lanțul Carpaților.

cheile-bicazului
Lacul Rosu Romania

În Cheile Bicazului este situat și Lacul Rosu, cel mai mare lac de baraj natural din țară, de o frumuseţe rară.

Cazarea se va face la Pensiunea Teo ***, în camere duble și căsuțe confortabile cu baie proprie, TV și o vedere superbă.

Pensiunea-Teo-Bicaz-ok

Sunt asigurate:

 • 3 mese pe zi cu preparate tradiționale, sănătoase și hrănitoare;
 • Cina festivă la foc de tabără și alte surprize din partea casei.
 • Acces la piscină cu apă încălzită, sală de conferințe și terenul de sport.

Iată ce spun fetele care au participat deja la TEENAGER Boot Camp

Galerie foto din anii anteriori

ECHIPA

Gabriela Zama foto

Gabriela Zamă

Gabriela Zamă mă numesc, sunt creator de context și CRESCător de Oameni. Profesia mea este psihoterapeut și coach, sunt antreprenor, soție și mamă a două fete. Iubesc, cred și investesc în oameni, in potențialul și menirea fiecăruia, indiferent că este copil, tânăr sau adult, CRESC și eu odată cu fiecare dintre ei.

Lucrez din 2006 cu copiii în cadrul Clubului ABC after school, locul pe care l-am creat ca o  alternativă a sistemului de învățământ. Sunt formator și facilitator cu peste 15 ani de experiență, am creat și moderat evenimente dedicate educației în toate formele ei.

Sunt pasionată de caligrafie și iubesc să scriu noi povești din Țara Bunilor, locul pe care îl veți descoperi și voi.

Ne vom întâlni la TEENAGER Boot Camp pentru că eu cred în puterea de creștere și în potențialul fiecăreia, în bucuria de a face lucruri noi împreună cu oameni-resursă și pentru că vreau să-ți împărtășesc din ceea ce știu, pot și fac, zi de zi.

Astfel, prin activitățile pe care le vom face împreună timp de 6 zile, vei descoperi lucruri noi despre tine despre cum poți păși în viață cu curaj, încredere și bucurie pentru a-ți împlini visele și a te simti bine cu tine și cu cei din jur.

Te aștept, alături de întreaga echipă, să te bucuri de vacanță, prieteni, activități și natură, de cântece și momente de AHA, dar mai ales de TINE în cea mai bună versiune a ta.

Despre Gabriela puteti afla mai multe si aici.

Tabăra pentru fete e între munți, foarte aproape de Cheile Bicazului. Foarte mulți oameni trec prin Cheile Bicazului și privesc cu uimire si ”UAU!” spre pereții înalți de stâncă ce le străjuiesc. În mintea majorității, așa arată Cheile, văzute de jos în sus.

Fetele care vin în tabără au însă ocazia să le vadă și altfel, în ziua petrecută în natură. Asta e doar una dintre schimbările de perspectivă memorabile de care au parte în tabără. Altele, poate cele mai importante pe termen lung, sunt despre oameni, relații și… despre ele însele.

Asta e misiunea mea în lucrul cu echipe și organizații, și acesta e și rolul meu în tabără, să facilitez explorarea și apariția de noi perspective, în special asupra potențialului care de multe ori stă ascuns în și între oameni.

Mai multe despre Radu puteți descoperi în podcastul Țara Bunilor aici.

Radu Mindru profil 2024

Radu Mîndru

Corina

Corina Jumbei

Sunt Corina și mă bucur mult de acest dar al vieții care îmi permite să ne cunoaștem și să călătorim împreună.

Sunt foarte pasionată de tot ce înseamnă descoperirea de sine și de puterea pe care o deținem fiecare dintre noi de a crea, de a crește, de a înflori și de a da roade.

Am ales să mă implic de-a lungul anilor în multe practici de dezvoltare personală, workshop-uri, tabere, bootcamp-uri, realizând diverse formări în acest domeniu. Aceste experiențe acumulate, mă ajută să explorez viața cu încredere, entuziasm, conectare și sens.

Sunt mama a trei copii, iar dorința de a fi o soție și un părinte cât mai bun mi-a adus în cale noi oportunități de a crește chiar eu și de a da mai departe din ceea ce sunt și pot, începând cu cei dragi, familia mea.

Cele  mai recente, revelatoare și transformaționale experiențe, care au adus multe conștientizări și o nouă perspectivă asupra vieții, sunt  formările realizate. Cea de constelații sistemice și familiale mi-a oferit perspective noi la care încă lucrez, fiind în etapa de supervizare, iar formarea în coaching mă onorează și-mi oferă șansa de a lucra și însoți oamenii în călătoria lor de creștere, fiind coach sistemic acreditat.

Dacă am tăia rădăcinile unui arbore, el s-ar usca și s-ar prăbuși! Dacă îi recunoaștem și respectăm rădăcinile, acesta iși va întinde ramurile spre cer, maturizându-se, înverzind și înflorind, fiind rezistent la furtuni și la vânturi puternice. Cu cât rădăcinile sunt mai puternice, cu atât puterea arborelui este mai mare!

Cred cu tărie și îmi aduc cu drag contribuția la crearea acelui spațiu armonios, benefic creșterii și acelui climat de siguranță și încredere în care noi oamenii, simțindu-ne bine împreună, reușim să fim, să evoluăm și să avem încredere în puterile noastre!

Iar Tabăra pentru Fete Teenager Boot Camp, la care a fost participantă și fiica mea, este exact un astfel de spațiu de creștere și împuternicire dedicat pre/adolescentelor la început de drum.

Numele meu este Andreea Brahonschi, sunt un om simplu, dar cu un univers interior foarte bogat și plin de emoții. Arta mi-a oferit mijloacele prin care reușesc să mă exprim, de aceea am ales să devin actriță.

Cred că Acasă se naște ecoul a ceea ce suntem în Lume, astfel puterea și atenția mea e îndreptată mult spre rolul de soție și mamă. De aici îmi iau resursele pe care le ofer mai departe celor cu care mă intâlnesc. Gașca mea de acasă este formata din 3 flăcăi și o domniță pe care, împreună cu soțul meu, îi ghidăm spre Viață.

Ne vom întâlni în Tabără pentru a crea Împreună rolul în care v-ar bucura să trăiți și să aveți instrumentele și curajul de a modifica orice scenariu.

Vă doresc ca la finalul taberei să cunoașteți despre voi că sunteți înzestrate de Dumnezeu cu aceasta putere de a schimba situații dăunătoare din viața voastră și a celorlalți. Aștept cu entuziasm sa ne cunoaștem!

Andreea Brahonschi profil

Andreea Brahonschi

Adina-Chiriac

Adina Chiriac

Bunaaaă bunaaă, eu sunt Adina și sunt nerăbdătoare să te cunosc vara aceasta! Dar ca să ne familiarizăm puțin, haide să-ți spun câte ceva despre mine. Sunt o fire energică și plină de viață, dornică să încerc lucruri noi și să îmi depășesc limitele. Poate sunt puțin cam perfecționistă în unele cazuri, dar iți garantez că rezultatul este unul pe măsură!

Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicării, la specializarea Jurnalism. Sunt pasionată de muzică, dans și în principal de domeniul artistic. Îmi place să mă implic în voluntariat și să contribui cât pot pentru a reusi să-mi fac simțită si semnificativă munca si contribuția. Acum sunt Copywriter pentru o firma din mediul online, iar în timpul liber imi place să realizez caricaturi digitale.

O să ne întâlnim în tabără și împreună o să lucrăm la dezvoltarea ta personală într-un mod plăcut și prietenos, pentru că asta te va ajuta să te descoperi pe
tine însăți si să devii persoana la care ai visat de când erai mică.

Am participat încă de la prima ediție a taberei si mi s-a oferit șansa de a reveni în calitate de Facilitatoare in anii trecuti, dar și anul acesta. Mă bucur foarte mult că pot face parte din această mare familie, în care putem să ne dezvoltăm împreună și să cream amintiri prețioase.

Restul detaliilor despre mine, te invit să le descoperi în această tabără! Haide să ne cunoaștem, să învățăm, să ne distrăm împreună și să facem ca această vară să fie una de neuitat! PUPIII PA

Anul acesta, continuând tradiția, echipa de mentori, traineri și facilitatori va fi completată și de o echipă formată din FETE, foste participante în tabără, acum în rolul de FACILITATORI-JUNIORI. Ele vor împărtăși din experiența trăită de ele și vor dărui la rândul lor susținere și ajutor, atenție și empatie, cunoaștere și distracție, astfel încât experiența fetelor să fie cât mai placută și diversă.

În același timp, prezența lor reprezintă dorința noastră de a continua procesul de învățare și aprofundare demarat de fete în tabără, materializat și ridicat acum la un nivel superior. Continuăm astfel pregătirea pentru viață. Creștem, învățăm, devenim mai buni și dăruim împreună!

De la fete, voluntare și facilitatori, tabăra aceasta a avut toate calitățile pentru a fi minunată. Și așa a și fost. Ca participantă (acum câțiva ani) am fost super fericită pentru tot ce am primit, dar ca facilitator junior am fost și mai fericită că am dăruit tot ce am putut. Va iubesc. PUP!

Multumesc tuturor fetelor minunate! Sunt recunoscătoare pentru fiecare zâmbet pe care l-am văzut în această tabără, chiar dacă nu-mi era intenționat mie. Le iubesc pe fiecare în moduri unice și mă bucur că am putut cunoaște ființe atât de minunate!

Tabăra asta m-a umplut de căldură și energie, atât de la facilitatori cât și de la participante. Totul e parcurs așa de natural și plăcut încât nici nu mi-am dat seama când au trecut zilele. M-am atașat atât de mult de fete încât am simțit să le protejez și sa ofer din mine cât de mult posibil. Îmi va fi dor de momentele petrecute aici și de persoanele frumoase cu care le-am petrecut. Sunt recunoscătoare pentru toți!

Am iubit această tabără ca și facilitator. Nu doar faptul că am putut să fiu alături de niște fete extraordinare, ci și iubirea pe care am primit-o în schimb a făcut această tabără specială. Aceste amintiri vor rămâne cu siguranță aproape de suflet!

Facilitatori Juniori

mentori invitati tabara de fete

Mentori Invitați

Pe lângă Echipa TEENAGER Boot Camp pe care v-am prezentat-o și pe care urmează să o descoperiți și în postările noastre viitoare de pe pagina de Facebook Tabăra pentru Fete TEENAGER Boot Camp, vom avea alături de noi în tabără și MENTORI invitați, specialiști în domenii de interes pentru dezvoltarea fetelor (sănătate, beauty, fashion), pe care îi vom prezenta pe parcurs.

Ei vor aduce plus-valoare prin pregătirea și experiența lor și vor răspunde la întrebările (interesante, provocatoare, dar și delicate) ale fetelor, venind astfel în întâmpinarea nevoilor reale, a transparenței necesare, fără falsă pudoare.

INVESTIȚIE, ÎNSCRIERI ȘI REZERVĂRI

Prețul taberei este 3.990 lei/copil și puteți face rezervarea locului chiar acum, profitând în același timp și de oferta Early Booking.

Rezervarea locului este confirmată odată cu achitarea integrală sau parțială a sumei de plată, în funcție de opțiunea aleasă.
 

Rezervarea locului poate fi cel mai frumos cadou pe care îl puteți oferi în dar fericitei domnișoare de ziua de naștere, de sărbătorile ce se apropie sau ca rasplată după un an meritoriu și plin de reușite așa cum vă dorim și reprezintă o INVESTIȚIE perfectă pentru dvs.

În perioada 1 ianuarie – 31 martie profită de oferta specială

Early Booking

Tabăra pentru Fete 2024

Ai participat cel puțin la una dintre edițiile anterioare ale Taberei pentru Fete?

Beneficiezi de un DISCOUNT de 150 de lei.

Îl poți folosi atât pentru tine, cât și pentru prietenele tale, folosind codul de discount.

Calendarul înscrierilor

Vezi cum poţi beneficia de cea mai bună ofertă

În perioada 15 noiembrie -15 decembrie, Tabăra pentru Fete este şi anul acesta, împreună cu Moş Crăciun, partenerul vostru de nădejde în crearea celui mai special cadou: un Cadou cu ECOU.

Ce înseamnă asta?
Înseamnă că surpriza ce va sta sub brad, va aduce bucurie şi de sărbători şi la vară, când cea mai dragă fată din viaţa ta va fi în Tabăra dedicată doar Fetelor.

Ce ai de făcut?
Chiar dacă înscrierile în tabără încep oficial în ianuarie, până la Crăciun, cu acordul Moşului, poţi să iei mai devreme START-ul şi să rezervi cu prioritate un loc în tabără.

Cum?
Achiziționând un voucher cadou.

Ești părinte, bunic sau prieten bun, naşă sau mătuşă? Oricine poate sa contribuie, cu câte un pas, pentru ca fata aleasă să primească darul vostru special: un voucher-cadou în valoare de 500 de lei. El reprezintă nu doar avansul necesar înscrierii, ci chiar primul pas făcut spre tabără. Mai multe vouchere, mai mulți paşi făcuţi!

Pentru înscrierile făcute în perioada

1 ianuarie – 31 martie

 
prețul promoțional pentru plata integrală este 3.700 lei.

Pentru plata în două rate, prețul este de 3.990 lei și se achită astfel:

 • avansul de 2.000 lei se va achita până la 31.03.2024
 • diferența de 1.990 lei va fi achitată în maxim 30 zile de la data plății avansului

* După data de 1 mai 2024, neplata diferenței poate conduce la pierderea locului.

În perioada

1 aprilie – 10 iunie 2024

 
înscrierile se pot face doar achitând integral contravaloarea taberei și în limita locurilor disponibile.

Programul FAMILY

În acest an este disponibil pentru dvs. și Programul FAMILY, de el putând beneficia doar 10 dintre participantele la tabără și părinții lor, datorită locurilor limitate.

Programul oferă un plus important înțelegerii și integrării informațiilor primite, un feedback personal și un timp suplimentar la sfârșitul taberei dedicat relației părinți-copil.

Se vor desfășura activități separate cu părinții, dar și cu întreaga familie. Acest program vine în completarea taberei, se desfășoară imediat după ea, în zilele de 5-6-7 iulie și s-a nascut din nevoia consolidării relațiilor părinți-copii.

Prețul programului FAMILY este 1.000 lei/persoană și conține:

 • cazare în pensiune și 5 mese pentru fiecare dintre membrii familiei (copil+părinți)
 • activități susținute de specialiști pentru părinți și activități comune părinți – copii
 • feedback individual, sugestii și propuneri pentru o mai bună cooperare și relaționare.

ÎNSCRIERI

Gândurile părinților la final de tabără

Boot Camp OK
Copyright © Centrul CRESC 2024

Powered by Floartgraphy