fbpx
Cover TPF 2024

Bine ai venit!

 

Încă din 2016 Tabara pentru Fete TEENAGER Boot Camp reprezintă un reper al creşterii şi evoluţiei personale dedicat fetelor preadolescente.

Vrei să afli cum se desfășoară, unde, cum şi cu cine?

Pentru a-ţi face o idee cum a fost ediţia din 2023, poţi urmări aici.

În anul 2024 ne propunem ca, pe langă Programul dedicat exclusiv fetelor din clasele V-VIII și Întâlnirea gratuită oferită părinţilor, să reluăm şi Programul Family dedicat întregii familii (fete+părinţi), să oferim adulţilor ocazia de a participa şi la un Program nou, Harmony Retreat, dedicat părinţilor (singuri sau în cuplu).

De asemenea susţinem creşterea şi evoluţia continuă a fetelor, oferind posibilitatea (liceenelor şi studentelor) de a continua procesul de învăţare şi contribuţie, acum de pe o nouă poziţie, cea de Facilitator Jr.

Persoanelor care doresc să se alăture echipei de traineri le oferim această posibilitate, cu deschiderea şi condiţia de a avea ceva unic şi valoros de oferit, îndeplinind în acelaşi timp condiţiile de vârstă, pregătire, experienţă şi bineînţeles cele etice şi morale.

Tabăra pentru Fete TEENAGER Boot Camp vă așteaptă cu drag în perioada 30 iunie – 5 iulie 2024!

DE CE SĂ PARTICIPI?

Pentru că vei avea parte de:

 • Resursele necesare dezvoltării tale personale într-un mod unic, relaxant și distractiv.
 • Un cadru natural menit să completeze Conectarea și Aventura.
 • Un loc dedicat armonizării între corp-minte-suflet.
 • Instrumente cu ajutorul cărora îți poti dezvolta și folosi atitudinea, creativitatea și talentul.
 • Ocazia de a te asculta cu adevărat descoperindu-ți valorile, pasiunile și lucrând la visele și planurile tale.
 • Bucuria de a descoperi în tine – prin ceilalți – lucruri noi, nebănuite și minunate.
 • Motivația de a ramâne perseverentă și de a-ți atinge obiectivele, identificându-ți adevăratul potențial.
 • Un spațiu în care înveți despre iubire începând chiar cu propria persoană.
 • Informații utile despre cum poți folosi hainele, culorile și look-ul tău pentru a te pune în valoare oriunde și oricând.
 • Cum poți să-ți menții sănătatea, vitalitatea și energia cu ajutorul alimentației, mișcării, relaxării și ordinii.
 • Modele de succes și oameni inspiraționali care te vor susține și antrena spre ceea ce-ți dorești.
 • O gașcă de fete pregătite ca și tine să se cunoască mai bine și să-și crească încrederea în forțele proprii.

DEOARECE SIMȚI CĂ…

 • lași în urmă copilăria și te îndrepți spre adolescență,
 • îți cauți răspunsuri la întrebări încă nepuse în cuvinte,
 • relațiile cu cei din jur și chiar cu tine însăți sunt o provocare,
 • ești în căutarea unui stil propriu, unic și care să te reprezinte,
 • vrei să fii văzută, ascultată și înțeleasă,
 • vrei să-ți controlezi emoțiile, resursele și să deții controlul asupra deciziilor tale,
 • vrei să faci loc în viața ta noilor provocări ale vârstei și să fii în siguranță,
 • să fii fericită, apreciată, iubită și totuși să fii TU.

 

AGENDA TABEREI   (C-URILE ESENTIALE)

ZIUA 1 – INTRODUCERE

Povestea și principiile taberei, prezentarea trainerilor şi a echipei, exerciţii de comunicare și cunoaştere.

ZIUA 2 – CONECTATĂ – Am un loc în lume, aparțin.

Întrebare: Cine sunt eu? Cum pot să descopar cu adevărat ce mă definește în raport cu locurile și oamenii din jurul meu, pentru a-mi crește potențialul, pentru a mă face înteleasă și pentru a mă simți bine cu mine și cu ceilalți?

ZIUA 3 – CAPABILĂ – Pot să fac.

Întrebare: Care sunt abilitățile, preocupările și talentele mele și cum pot să le folosesc cât mai bine pentru a-mi defini propriul stil și a-mi dezvolta personalitatea?

ZIUA 4 – CONTEZ – Pot face diferența.

Întrebare: Cum pot contribui la binele personal și acest lucru cum poate face diferența, aducând beneficii și celorlalți? Cum pot învăța din experiență, alături de întregul grup? Care este rolul și contribuția mea?

 ZIUA 5 – CURAJ – Fac față provocărilor.

Întrebare: Ce constituie pentru mine o provocare? Cum pot transforma un “minus” într-un “plus” astfel încât să cuceresc lumea în STILUL meu?

ZIUA 6 – INTEGRARE – Iau cu mine, aplic, devin.

Ultima zi a taberei este dedicată unui proces de integrare a experiențelor din zilele precedente.

Întrebare: Ce iau cu mine din această experiență și ce devin cu ajutorul ei? Cum aplic cele descoperite, unde, când și cu cine?

La finalul acestei tabere vei fi mult mai aproape de raspunsul la întrebarea pe care merită să ți-o adresezi chiar ție:

CINE SUNT EU?”

 

Puteți urmări cum a fost la edițiile anterioare AICI sau răsfoind albumele noastre cu fotografii din anii precedenti 2022, 2019, 2017, 2016.

CÂND? Perioada de desfășurare este 30 iunie – 5 iulie 2024, la început de vacanță și imediat după ce emoțiile examenelor au trecut deja pentru viitoarele absolvente ale clasei aVIII-a.

LOCAȚIE

UNDE? ÎN CEL MAI POTRIVIT CADRU NATURAL, LA MUNTE, ÎN APROPIEREA STAȚIUNII LACUL ROȘU.

Aceasta se află în Cheile Bicazului, spectaculoasa și frumoasa trecătoare între Ardeal şi Moldova, unul din cele mai frumoase locuri în lanțul Carpaților.

cheile-bicazului
Lacul Rosu Romania

În Cheile Bicazului este situat și Lacul Rosu, cel mai mare lac de baraj natural din țară, de o frumuseţe rară.

Cazarea se va face la Pensiunea Teo ***, în camere duble și căsuțe confortabile cu baie proprie, TV și o vedere superbă.

Pensiunea-Teo-Bicaz-ok

Sunt asigurate:

 • 3 mese pe zi cu preparate tradiționale, sănătoase și hrănitoare;
 • Cina festivă la foc de tabără și alte surprize din partea casei.
 • Acces la piscină cu apă încălzită, sală de conferințe și terenul de sport.

Iată ce spun fetele care au participat deja la TEENAGER Boot Camp

Galerie foto din anii anteriori

ECHIPA

Gabriela Zama foto

Gabriela Zamă

Gabriela Zamă mă numesc, sunt creator de context și CRESCător de Oameni. Profesia mea este psihoterapeut și coach, sunt antreprenor, soție și mamă a două fete. Iubesc, cred și investesc în oameni, in potențialul și menirea fiecăruia, indiferent că este copil, tânăr sau adult, CRESC și eu odată cu fiecare dintre ei.

Lucrez din 2006 cu copiii în cadrul Clubului ABC after school, locul pe care l-am creat ca o  alternativă a sistemului de învățământ. Sunt formator și facilitator cu peste 15 ani de experiență, am creat și moderat evenimente dedicate educației în toate formele ei.

Sunt pasionată de caligrafie și iubesc să scriu noi povești din Țara Bunilor, locul pe care îl veți descoperi și voi.

Ne vom întâlni la TEENAGER Boot Camp pentru că eu cred în puterea de creștere și în potențialul fiecăreia, în bucuria de a face lucruri noi împreună cu oameni-resursă și pentru că vreau să-ți împărtășesc din ceea ce știu, pot și fac, zi de zi.

Astfel, prin activitățile pe care le vom face împreună timp de 6 zile, vei descoperi lucruri noi despre tine despre cum poți păși în viață cu curaj, încredere și bucurie pentru a-ți împlini visele și a te simti bine cu tine și cu cei din jur.

Te aștept, alături de întreaga echipă, să te bucuri de vacanță, prieteni, activități și natură, de cântece și momente de AHA, dar mai ales de TINE în cea mai bună versiune a ta.

Despre Gabriela puteti afla mai multe si aici.

Numele meu este Radu Mîndru, sunt coach și facilitator în programe de dezvoltare  personală și organizațională. Sunt adept al învățării experențiale și promotor al gândirii sistemice.

Îmi place să merg pe munte, să strabat pădurile cu bicicleta, dar cel mai mult îmi plac conversatiile cu fiica-mea, Ruxandra, pentru că de fiecare dată învățăm cate ceva.

Revin în Tabăra pentru Fete pentru a contribui la crearea unei arhitecturi de învățare, unui nou mod de educație și relaționare eficiente și am încredere în ceea ce vom construi împreună.

O să vorbim, o sa ascultăm, o sa explorăm teritorii noi și o să căutăm împreună comori. Unele comori o să le găsim în pădure, iar altele în noi și în cei din jur.

Probabil o să mai povestim despre flori, fete, filme și… băieți, daca vreți. 

Și am impresia de pe acum că o să ne mirăm la sfârșit cât de multe lucruri am învățat unii de la alții!

Mai multe despre Radu puteți descoperi în podcastul Țara Bunilor aici.

Radu Mîndru

Claudia Munteanu profil

Claudia Munteanu

Sunt Claudia Munteanu, lucrez în vânzări de peste 20 de ani și dragostea pe care o am față de oameni și curiozitatea despre cum transformi potențialul uman în performanță mi-au deschis acum 15 ani drumul autocunoașterii și al dezvoltarii personale.

Pe lângă multitudinea de cursuri și workshop-uri în acest domeniu, învățarea accelerată mi-a oferit-o fiul meu Alexandru care acum are 23 de ani, el venind cu “proba practică” la tot ce învățam în teorie.
Îmi place să lucrez cu tinerii și adolescenții pentru că sunt o sursă inepuizabilă de provocări și creștere continuă. Am fost coordonator YouthBank Bacau, organizație de antreprenoriat social dedicată elevilor de liceu și trainer coordonator la mai multe proiecte de dezvoltare personală și orientare în carieră dedicate liceenilor.

Îmi place mult să ma implic în activitățile de voluntariat pentru că, cred cu tarie că România de mâine e România construită de voluntari.

Am participat la 6 șantiere Habitat for Humanity în care am construit case pentru familiile defavorizate și am foarte multi copaci plantați în cadrul activităților de împădurire la care am participat.

În rest, in viața de zi cu zi „sunt blondă și vând camioane”.

Numele meu este Andreea Brahonschi, sunt un om simplu cu un univers interior plin de emoție și întrebări. Arta mi-a oferit dintotdeauna mijloacele prin care reușesc să mă exprim deplin, de aceea am ales sa devin actrița.

Sunt soție și mamă a trei copii și iubesc viața de familie. Îmi place viața tihnită de la țară, îmbin activitățile distractive care le fac împreună cu gașca de acasă cu momentele de liniște și singurătate.

Îmi găsesc echilibrul și armonia în plimbările în natură, grădinărind, pictând sau creând obiecte din diferite materiale.

Ne vom întâlni în Tabăra pentru fete pentru a crea împreună, cu ajutorul artei, un spațiu al autenticității, vulnerabilității și al curajului de a ne încrede unii în ceilalți.

Îmi doresc ca la finalul taberei să cunoașteți despre voi că sunteți înzestrate de Dumnezeu cu puterea de a schimba situații dăunătoare din viața voastră sau a celorlalți.

Andreea Brahonschi profil

Andreea Brahonschi

Adina-Chiriac

Adina Chiriac

Bunaaaă bunaaă, eu sunt Adina și sunt nerăbdătoare să te cunosc vara aceasta! Dar ca să ne familiarizăm puțin, haide să-ți spun câte ceva despre mine. Sunt o fire energică și plină de viață, dornică să încerc lucruri noi și să îmi depășesc limitele. Poate sunt puțin cam perfecționistă în unele cazuri, dar iți garantez că rezultatul este unul pe măsură!

Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicării, la specializarea Jurnalism. Sunt pasionată de muzică, dans și în principal de domeniul artistic. Îmi place să mă implic în voluntariat și să contribui cât pot pentru a reusi să-mi fac simțită si semnificativă munca si contribuția. Acum sunt Copywriter pentru o firma din mediul online, iar în timpul liber imi place să realizez caricaturi digitale.

O să ne întâlnim în tabără și împreună o să lucrăm la dezvoltarea ta personală într-un mod plăcut și prietenos, pentru că asta te va ajuta să te descoperi pe
tine însăți si să devii persoana la care ai visat de când erai mică.

Am participat încă de la prima ediție a taberei si mi s-a oferit șansa de a reveni în calitate de Facilitatoare in anii trecuti, dar și anul acesta. Mă bucur foarte mult că pot face parte din această mare familie, în care putem să ne dezvoltăm împreună și să cream amintiri prețioase.

Restul detaliilor despre mine, te invit să le descoperi în această tabără! Haide să ne cunoaștem, să învățăm, să ne distrăm împreună și să facem ca această vară să fie una de neuitat! PUPIII PA

Anul acesta, continuând tradiția, echipa de mentori, traineri și facilitatori va fi completată și de o echipă formată din FETE, foste participante în tabără, acum în rolul de FACILITATORI-JUNIORI. Ele vor împărtăși din experiența trăită de ele și vor dărui la rândul lor susținere și ajutor, atenție și empatie, cunoaștere și distracție, astfel încât experiența fetelor să fie cât mai placută și diversă.

În același timp, prezența lor reprezintă dorința noastră de a continua procesul de învățare și aprofundare demarat de fete în tabără, materializat și ridicat acum la un nivel superior. Continuăm astfel pregătirea pentru viață. Creștem, învățăm, devenim mai buni și dăruim împreună!

De la fete, voluntare și facilitatori, tabăra aceasta a avut toate calitățile pentru a fi minunată. Și așa a și fost. Ca participantă (acum câțiva ani) am fost super fericită pentru tot ce am primit, dar ca facilitator junior am fost și mai fericită că am dăruit tot ce am putut. Va iubesc. PUP!

Multumesc tuturor fetelor minunate! Sunt recunoscătoare pentru fiecare zâmbet pe care l-am văzut în această tabără, chiar dacă nu-mi era intenționat mie. Le iubesc pe fiecare în moduri unice și mă bucur că am putut cunoaște ființe atât de minunate!

Tabăra asta m-a umplut de căldură și energie, atât de la facilitatori cât și de la participante. Totul e parcurs așa de natural și plăcut încât nici nu mi-am dat seama când au trecut zilele. M-am atașat atât de mult de fete încât am simțit să le protejez și sa ofer din mine cât de mult posibil. Îmi va fi dor de momentele petrecute aici și de persoanele frumoase cu care le-am petrecut. Sunt recunoscătoare pentru toți!

Am iubit această tabără ca și facilitator. Nu doar faptul că am putut să fiu alături de niște fete extraordinare, ci și iubirea pe care am primit-o în schimb a făcut această tabără specială. Aceste amintiri vor rămâne cu siguranță aproape de suflet!

Facilitatori Juniori

mentori invitati tabara de fete

Mentori Invitați

Pe lângă Echipa TEENAGER Boot Camp pe care v-am prezentat-o și pe care urmează să o descoperiți și în postările noastre viitoare de pe pagina de Facebook Tabăra pentru Fete TEENAGER Boot Camp, vom avea alături de noi în tabără și MENTORI invitați, specialiști în domenii de interes pentru dezvoltarea fetelor (sănătate, beauty, fashion), pe care îi vom prezenta pe parcurs.

Ei vor aduce plus-valoare prin pregătirea și experiența lor și vor răspunde la întrebările (interesante, provocatoare, dar și delicate) ale fetelor, venind astfel în întâmpinarea nevoilor reale, a transparenței necesare, fără falsă pudoare.

INVESTIȚIE, ÎNSCRIERI ȘI REZERVĂRI

Pentru ca situația economică este încă imprevizibilă, vom reveni cu informații certe referitoare la prețul taberei, atunci când lucrurile se vor stabiliza puțin și pentru furnizorii noștri de servicii cazare/masă.

Până atunci, rezervă în calendarul familiei acest timp dedicat vouă.

Rezervarea locului poate fi cel mai frumos cadou pe care îl puteți oferi în dar fericitei domnișoare de ziua de naștere sau ca răsplată după un an meritoriu și plin de reușite așa cum vă dorim și reprezintă o INVESTIȚIE perfectă pentru dvs.

În perioada 30 octombrie – 15 decembrie se fac preînscrieri la
Tabăra pentru Fete 2024

Ai participat cel puțin la una dintre edițiile anterioare ale Taberei pentru Fete?

Beneficiezi de un DISCOUNT de 150 de lei.

Îl poți folosi atât pentru tine, cât și pentru prietenele tale, folosind codul de discount.

Calendarul înscrierilor

Vezi cum poţi beneficia de cea mai bună ofertă

15 noiembrie - 15 decembrie 2023

În perioada 15 noiembrie -15 decembrie, Tabăra pentru Fete este şi anul acesta, împreună cu Moş Crăciun, partenerul vostru de nădejde în crearea celui mai special cadou: un Cadou cu ECOU.

 

Ce înseamnă asta?
Înseamnă că surpriza ce va sta sub brad, va aduce bucurie şi de sărbători şi la vară, când cea mai dragă fată din viaţa ta va fi în Tabăra dedicată doar Fetelor.

 

Ce ai de făcut?
Chiar dacă înscrierile în tabără încep oficial în ianuarie, până la Crăciun, cu acordul Moşului, poţi să iei mai devreme START-ul şi să rezervi cu prioritate un loc în tabără.

 

Cum?
Achiziționând un voucher cadou.

 

Ești părinte, bunic sau prieten bun, naşă sau mătuşă? Oricine poate sa contribuie, cu câte un pas, pentru ca fata aleasă să primească darul vostru special: un voucher-cadou în valoare de 500 de lei. El reprezintă nu doar avansul necesar înscrierii, ci chiar primul pas făcut spre tabără. Mai multe vouchere, mai mulți paşi făcuţi!

Detalii complete in luna noiembrie.

1 ianuarie - 29 februarie 2024

În lunile ianuarie – februarie profită de oferta Early Booking şi vei beneficia de cel mai bun preţ la rezervarea locului în Tabăra pentru Fete Teenager Boot Camp.

 

Vom reveni cu detalii despre preţul taberei şi ofertele speciale pe care le pregătim.

1 mai - 15 iunie 2024

În perioada 1 mai – 15 iunie 2024, înscrierile se pot face achitând integral  contravaloarea taberei.

 

* Plata se poate face doar integral în limita locurilor disponibile.

În perioada 15 noiembrie -15 decembrie, Tabăra pentru Fete este şi anul acesta, împreună cu Moş Crăciun, partenerul vostru de nădejde în crearea celui mai special cadou: un Cadou cu ECOU.

Ce înseamnă asta?
Înseamnă că surpriza ce va sta sub brad, va aduce bucurie şi de sărbători şi la vară, când cea mai dragă fată din viaţa ta va fi în Tabăra dedicată doar Fetelor.

Ce ai de făcut?
Chiar dacă înscrierile în tabără încep oficial în ianuarie, până la Crăciun, cu acordul Moşului, poţi să iei mai devreme START-ul şi să rezervi cu prioritate un loc în tabără.

Cum?
Achiziționând un voucher cadou.

Ești părinte, bunic sau prieten bun, naşă sau mătuşă? Oricine poate sa contribuie, cu câte un pas, pentru ca fata aleasă să primească darul vostru special: un voucher-cadou în valoare de 500 de lei. El reprezintă nu doar avansul necesar înscrierii, ci chiar primul pas făcut spre tabără. Mai multe vouchere, mai mulți paşi făcuţi!

Detalii complete in luna noiembrie.

În lunile ianuarie – februarie profită de oferta Early Booking şi vei beneficia de cel mai bun preţ la rezervarea locului în Tabăra pentru Fete Teenager Boot Camp.

Vom reveni cu detalii despre preţul taberei şi ofertele speciale pe care le pregătim.

În perioada 1 mai – 15 iunie 2024, înscrierile se pot face achitând integral  contravaloarea taberei.

* Plata se poate face doar integral în limita locurilor disponibile.

ÎNSCRIERI

Gândurile părinților la final de tabără

Boot Camp OK
Copyright © Centrul CRESC 2023

Powered by Floartgraphy