fbpx

Centrul de Resurse Educationale, Sociale si Creative

ȚARA BUNILOR - cu Gabriela Zamă
Podcastul oamenilor obișnuiti care fac lucruri bune

Într-o lume care ne-a invatat si demonstrat ca „imaginea vinde”, a reduce mesajul pe care doresc a vi-l transmite,  la continut audio exclusiv, este forma prin care am ales sa dăruiesc, cu și mai mare intensitate, informația, emoția și autenticitatea.

Renunțând la a folosi imaginea care transmite mai repede și mai  usor orice, însă nu neaparat realitatea, am hotărât să împărtășesc aici, împreună cu invitații mei, gânduri și trăiri adevărate, menite a crea acea realitate specifică Țării Bunilor- locul în care realitatea personală se transformă în inspirație și oferă o nouă realitate: a ta.

Primul sezon vă prezintă odată cu fiecare episod, un nou invitat și noi răspunsuri la întrebări menite a vă aduce în atenție noi perspective, abordări și atitudini diferite, inspirație și motivație de a crește sau pentru a depăși obstacole și emoții mai dificil de gestionat.

Vă invit astfel și la un proces de introspecție și autocunoaștere, de analiză și reconfigurare a credințelor, valorilor .i pasiunii cu care vă trăiți viata. A asculta este o acțiune și un mod de a câștiga timp prețios în care facem liniște în propria ființă, oferind ocazia unor semințe noi și bune să-și găsească începutul pentru a crește o idee, un obicei sau o rețetă verificată, care poate dărui curaj și cunoastere.

Invitații mei sunt oameni cu profesii, pasiuni și experiențe diferite însă cu toții au o putenică dorință de a contribui, oferind din ceea ce știu, fac și împărtășesc. La întrebările adresate lor merită să vă răspundeți și voi, iar într-o zi, cine știe, poate o veți face aici, în Țara Bunilor și pentru alții.

Țara Bunilor este un spațiu de creștere și încredere, de bunătate și lucruri bine făcute, de bine și frumos, pentru că fiecare îl face să fie astfel, într-o lume cu bune și rele de care suntem și noi răspunzatori.

Sunt Gabriela Zamă, terapeut, coach și caligraf și voi fi gazda ta în Țara Bunilor, locul în care îți doresc să fii.

Te invit în Țara Bunilor, țara oamenilor obișnuiți și buni, care dăruiesc din poveștile lor. Într-o zi, cine știe, poate ne spui și tu povestea ta.