fbpx

Centrul de Resurse Educationale, Sociale si Creative

Intro sezonul 2 - Călător în Țara Bunilor

“Lumea este o carte, iar cei care nu călătoresc citesc doar o pagină.” (Sf. Augustin)

Fiecare zi este o nouă călătorie, fiecare etapă din drumul nostru către împlinirea viselor, către noi obiective sau către propria cunoaștere și desăvârșire este o importantă călătorie.

A fi Călător în Țara Bunilor este un mod de a-ți asculta vocea sufletului, de a-ți onora valorile și pasiunile, de a fi mereu curios și uimit de ce găsești pe Cale, pentru că Țara Bunilor începe cu tine, cu fiecare.

În sezonul 2 al Podcastului oamenilor obișnuiți care fac lucruri bune, am invitat călători frumoși, hoinari prin lume sau prin lumi speciale în care o să vă poarte fiecare cu povestea lui. Pe lângă bine, bun sau bunătate, călătoriile sunt numitorul comun al dialogurilor ce urmează.

Fiecare dintre partenerii mei de dialog este într-o călătorie specială, profundă și de cele mai mlte ori spirituală. Călătoriile sunt forme de auto/cunoaștere, explorare și evoluție personală, iar prezența lor aici, pentru voi, este un dar și un prilej de inspirație. Împreună cu ei veți descoperi Țara Bunilor din lumea lor care poate fi și lumea voastra.

Acum la început de vacanțe, faceți din călătoria în Țara Bunilor, prilej de plăcută ascultare, contemplare și învățare. Priviți călătoriile cu bunătatea cu care vă sunt dăruite aici prin voce, emoție și pasiune.

Toate cele bune!

Sharing is loving...

Lasă un comentariu